Zyra Ekzekutive

Staff_Image

ELVIRA DUSHKU

Sekretare e Përgjithshme

sekretari@basketbolli.com

Shkarko CV

 

Staff_Image

Adriatik Rraci

Menaxher i Përfaqësueseve të Kosovës dhe 

Zëvendës Sekretar i Përgjithshëm

teammanager@basketbolli.com

048703334

Staff_Image

Granit Rugova

Drejtor i Programeve dhe Projekteve Zhvillimore

+383 48 703 111

projectsdirector@basketbolli.com

Staff_Image

FATON KURSHUMLIJA

Komesar i Garave

+383 49/738-087

kordinatori@basketbolli.com

Staff_Image

NADIRE KAJASHI

Menaxhere e financave

+383 48 703 444

finance@basketbolli.com

Staff_Image

ARTINA HASANI

Menaxhere e Eventeve&Basketbollit 3x3

+383 48 703 333
manager@basketbolli.com

Staff_Image

Edita Medunjanin

Menaxhere e Projekteve në FBK

+383 48 703 338

Email adresa: projectmanager@basketbolli.com

Staff_Image

BAHRI REXHA

Menaxher për media

Tel: +383 48 703 222

communications@basketbolli.com

Staff_Image

Rrezarta Kqiku

Asistente Ekzekutive

Email: office@basketbolli.com

Nr. 048 703 888

Staff_Image

Enea Hajdari

Këshilltare Ligjore për Sport

+383 48 703 338

legal@basketbolli.com

Staff_Image

Dren Hasangjekaj

Menaxher i Zyrës dhe Zyrtar i Marketingut

+383 44 224 488

marketing@basketbolli.com

Staff_Image

Xhelal Mumini

Komesar i Garave për Kategoritë e reja

+38349738055

juniorkomesari@basketbolli.com

Staff_Image

Driton Obërtinca

Koordinator i Qendrës Nacionale të Basketbollit

+38344308201

koordinatori@basketbolli.com

Staff_Image

Argjent Zahiti

Zyrtar për Financa 

Email : supportfinance@basketbolli.com