13/05/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U18 (M) PLAY OFF FINALJA II

Për ndeshjen e “Liga U18 (M)”, finalja II e cila do të zhvillohet me 14.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjes si në vijim: 

 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – VELLAZNIMI                               (1-0)

Dita e Shtune

Ora: 13:00

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1:  Irma Konjusha

Gjyqtari 2: Arian Kera

Vëzhguesi: Bekim Aliu

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     12.05.2022

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: