13/05/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGALIGA U16 (M) PLAY OFF FINALJA 2

Për ndeshjet e “Super Liga U16 (M)”, Finalja  II e cilat do të zhvillohet me 15.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjes si në vijim: 

 

 

PEJA – MARIGONA HILL PRISHTINA                          (0-1)

Dita e Diele

Ora: 11:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1:  Merdin Perzhella

Gjyqtari 2: Besim Vitaku

Vezhguesi:  Kushtrim Qoqaj

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     12.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: