23/05/2022 FBK

NOMINIMI LIGA U14 (M) PLAY OFF FINALJA 2

Për ndeshjet e “Liga U14  (M)”, finales II e cila do të zhvillohet me 25.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjes si në vijim: 

 

 

PEJA DT – MARIGONA HILL PRISHTINA               (0-1)

Dita e Merkure

Ora: 14:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Arian Kera

Vëzhguesi: Mehdi Gashi

 

 

 

 

 

                                                   

 

 

 

 

 

Komesari i Garave                                                                                                               Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                              23.05.2022                                                                                              
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: