01/07/2022 SUPERLIGA E MESHKUJVE

Njoftim për regjistrimin e klubeve për edicionin 2021-2022

Federata e Basketbollit e Kosovës njofton të gjitha klubet se nga sot, 1 deri më 12 korrik 2022 fillon paraqitja për regjistrim të klubeve në të dyja konkurrencat (senior/e dhe kategoritë e reja) për edicionin 2022-2023.

Përfaqësuesit e Klubeve duhet të plotësojnë fletëparaqitjen edicioni 2022-2023, që ju është dërguar në email, dhe pas plotësimit duhet të dërgohet në adresën elektronike komesari@basketbolli.com.
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: