04/05/2023 FBK

GJYSMEFINALJA 3 PLAY OFF LIGA U16 VAJZAT

GJYSMEFINALJA 3 PLAY OFF LIGA U16 VAJZAT

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e liges U16 (F) Play Off te gjysmefinales se trete zhvilluar me 022.04.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

KBF PRISHTINA – AA PRISHTINA                                         77 – 70

Gjyqtari kryesor: Amar Djekovic

Gjyqtari 1: Arian Thaqi

Vezhguesi:  Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

Komesari i Garave per Kategorite e reja                                                           Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                                       02.05.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: