15/05/2023 FBK

INFORMATORI NR 2 SUPERLIGA U16 PLAY OFF GJYSMEFINALJA 2

INFORMATORI NR 2 SUPERLIGA U16 PLAY OFF GJYSMEFINALJA 2

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliges U16 (M),xhiroja e gjysmefinales se dytë zhvilluar me 13.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

TREPCA – PEJA                                                                           65 – 61

Gjyqtari kryesor: Amar Djekoic

Gjyqtari 1: Erzen Haxhani

Vezhguesi:  Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                            Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                                                   15.05.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: