22/05/2023 FBK

INFORMATORI GJYSMEFINALJA E DYTE SUPERLIGA U14

INFORMATORI GJYSMEFINALJA E DYTE SUPERLIGA U14

 

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e Superliges U14 (M) gjysmefinalja e dyte, zhvilluar me 20.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

PEJA DT – MARIGONA HILL PRISHTINA                                  64 – 111

Gjyqtari kryesor: Jeta Zeka

Gjyqtari 1:  Melita Luci

Vezhguesi: Robert Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

INFORMATORI GJYSMEFINALJA E PARE SUPERLIGA U14

 

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e Superliges U14 (M) gjysmefinalja e dyte, zhvilluar me 20.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

TREPCA – M- BASHKIMI                                                                80 – 67

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1:  Yllmir Merovci

Vezhguesi: Xhavit Beqiri

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                        Prishtinë                                

 Xhelal Mumini                                                                                                              22.05.2023

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: