22/05/2023 FBK

INFORMATORI NR 1 LIGA U14 PLAY OFF FINALJA 1

INFORMATORI NR 1 LIGA U14 PLAY OFF FINALJA 1

 

 

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e liges U14 (M) finalja e pare zhvilluar me 20.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

THERANDA BASKET – YLLI 04                                                     75 – 34

Gjyqtari kryesor: Almir Kryeziu

Gjyqtari 1: Amar Halit

Vezhguesi: Arben Lezliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                             Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                                                   22.05.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: