06/06/2024 FBK

Orari i Kosovës në FIBA 3x3 Europe Cup

Për herë të parë në vendin tonë, do të organizohet FIBA 3x3 Europe Cup.

Ky event do të mbahet në Sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë më 8 dhe 9 qershor.

Gara do të ketë nga mëngjesi i së shtunës deri në mbrëmje, derisa të dielën zhvillohet ndeshjet çerekfinale, gjysmëfinale dhe finalet.

Kosova do të paraqitet në të dyja konkurrencat në këtë event dhe synon paraqitje sa më të mira.

Vashat e Kosovës janë në grup me Qipron, Andorrën dhe Irlandën.

Ndërkohë, Dardanët do të ndeshen me Azerbajxhanin, Qipron, Shqipërinë dhe Armeninë.

Orari i Kosovës

8 qershor

10:45 Kosova-Qipro (femrat)

14:10 Azerbajxhani-Kosova (meshkujt)

15:25 Irlanda-Kosova (femrat)

17:15 Shqipëria-Kosova (meshkujt)

18:05 Kosova-Andorra (femrat)

19:55 Kosova-Qipro (meshkujt)

22:10 Kosova-Armenia (meshkujt)
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: