23/11/2021 FBK

Njoftim për akreditim

Federata e Basketbollit e Kosovës ju njofton se, akreditimi për ndeshjen Kosovë-Danimarkë mund të bëhet deri të premten në ora 12:00.

Për shkak të masave anti-Covid, numri i mediave është i kufizuar, duke respektuar gjithnjë masat aktuale të shpallura nga Ministria e Shëndetësisë e Kosovës. Mediat do të vendosen në Zonën 3.  

Emrat e gazetarëve/kameramanëve mund të dërgohen në email-in communications@basketbolli.com.

Kosova-Danimarka përballen të dielën, më 28 Nëntor, në Pallatin e Rinisë dhe Sportit në Prishtinë. Ky takim zhvillohet në kuadër të parakualifikimeve për FIBA Eurobasket 2025.
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: