27/11/2021 FBK

Të dielën, biletat në shitje

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) ju njofton se, biletat për ndeshjen Kosovë-Danimarkë do të dalin në shitje të dielën (nesër).

Biletat do të shiten para New Born nga ora 16:00 dhe kushtojnë 3 Euro. Për shkak të numrit masave anti-Covid, do të dalin në shitje vetëm 100 bileta, kurse të gjithë shikuesit duhet të kenë dëshmi të vaksinës.

Të gjithë në palestër duhet të mbajnë maskë dhe të respektojnë rregullat anti-Covid.

Për shkak të protokolleve nga FIBA, mysafirët dhe tifozët do të vendosen në tribuna dhe nuk do të ketë afër parketit.

Ndeshja Kosovë-Danimarkë do të zhvillohet të dielën nga ora 19:00 në Pallatin e Rinisë dhe Sportit në Prishtinë. Takimi është i vlefshëm për kualifikueset e FIBA Eurobasket 2025.
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: