22/02/2022 JR NBA Kosova

Shkollat Fillore ndahen në Divizionet përkatëse

Të martën u bë hedhja e Draft Shortit për Junior NBA Kosova.

30 Shkolla Fillore të gjeneratës 11-14 vjeç janë ndarë në dy Konferenca, apo gjashtë Divizione. Tetë më të mirat e Konferencës kualifikohen në “Play-off” dhe më pas zhvillohet “Final Four”, ku shpallet skuadra kampione.

Shkolla Fillore janë ndarë në Divizione e Konferenca, varësisht nga regjionet që janë.

Shorti

Konferenca Lindore

Divizioni Atlantik, shkollat e Prishtinës

Qamil Batalli - Boston Celtics

Iliria - Neë York Knicks

Naim Frashëri - Brooklyn Nets

Meto Bajraktari - Toronto Raptors

Ismajl Qemajli - Philadelphia 76ers

Divizioni Qendror, shkollat e Prishtinës

Pavarësia - Milwaukee Bucks

Hilmi Rakovica - Detroit Pistons

Xhemajl Mustafa - Chicago Bulls

Dardania - Cleveland Cavaliers

Hasan Prishtina - Indiana Pacers

Divizioni juglindor, Mitrovicë, Vushtrri, Skenderaj

Shmu 2- Atlanta Hawks

Abdullah Shabani- Washington Wizards

Shmu 1- Charlote Hornets

Shaban Jashari- Miami Heat

Eqrem Çabej- Orlando Magic

Konferenca Perëndimore

Divizioni veriperëndimor, Peja, Istogu, Gjakova

8 Marsi - Minnesota Timberwolves

Bajram Curri - Utah Jazz

Fehmi Agani - Oklahoma City Thunder

Yll Morina - Denver Nuggets

Lidhja e Prizrenit - Portland Trail Blazers

Divizioni pacifik, Prizren, Suharekë

Abdyl Frashëri - Phoenix Suns

Destan Bajraktari - Los Angeles Lakers

Isa Boletini - Los Angeles Clippers

Emin Duraku - Golden State Warriors

Motrat Qiriazi - Sacramento Kings

Jugperëndimor, Ferizaj, Gjilan, Kaçanik

Gjon Seraçi - Neë Orleans Pelicans

Thimi Mitko - Houston Rockets

Tefik Canga - Dallas Mavericks

Emin Duraku - San Antonio Spurs

Sadulla Brestovci - Memphis Grizzlies
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: