17/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U12 Perendim (M) XHIROJA XIV

Për ndeshjet e “Lliga U12 Perendim (M)”, xhiroja XIV të cilat do të zhvillohen me 19/20.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

ISTOGU – THERANDA BASKET

Dita e  Shtune

Ora: 14:00

Palestra: e Qytetit, Istog

Gjyqtari kryesor: Shaban Gashi

Gjyqtari 1:  Murat Beqiraj

Vezhguesi: Allen Idrizaj

 

MEGASPORT – PEJA DT

Dita e Shtune

Ora: 12:30

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Ilir Shala

Vëzhguesi: Azem Hoxhaj

 

 

YLLI 04 -  pushon

 

 

JUNIOR 06 – pushon

 

 

 

Komesari I Garave te Ktegorive te reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                             17.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: