30/03/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGA U18 (M) XHIROJA XVIII

Për ndeshjet e “Superliga U18 (M)”, xhiroja XVIII të cilat do të zhvillohen me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PRISHTINA E RE

Dita e Dile

Ora: 12:00

Palestra: Pallati i Rinis, Prishtine

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: S . Bervenik

Vezhguesi: Mhedi Gashi

 

VUSHTRRIA BASKET – TREPCA

Dita e Dile

Ora: 11:30

Palestra: Jeton Terstena, Vushtrri

Gjyqtari kryesor: Besim Vitaku

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vëzhguesi: Sabri Parduzi

 

M JUNIOR PRISHTINA – PEJA DT

Dita e Dile

Ora: 10:30

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Korab Muhadri

Gjyqtari 1: Muhamet Maloku

Vëzhguesi: Isa Prebreza

 

BASHKIMI – ISTOGU     

Dita e Shtune

Ora: 14:00

Palestra: Prizren Arena, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi: Arben Lezliu

 

PEJA – PRIZRENI 16

Dita e Marte

Ora: 13:30

Palestra: e Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Petrit Emra

Gjyqtari1 1: Ilir Shala

Vezhguesi:  Hajredin Zeka

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                         Prishtine

Xhelal Mumini                                                                          30.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: