30/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 PERENDIM (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET I

Për ndeshjet e “Liga U14 Perendim (M)”, Gjysmefinalet I të cilat do të zhvillohen me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

MEGASPORT – GOLDEN EAGLE YLLI   ndeshja zhvillohet ne Suhareke

Dita e Hane

Ora: 11:00

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor:  Arian Kera

Gjyqtari 1:  Andi Ahmeti

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhiku

 

PEJA DT – JUNIOR 06

Dita e Hane

Ora: 12:30

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Melita Luci

Gjyqtari 1: Shaban Gashi

Vëzhguesi: Roberto Laiq

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                30.03.2022             
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: