06/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 1 - Liga U12 Lindje (M)

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga U12 Lindje (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

SHB HALIT HOXHA – M JUNIOR PRISHTINA                          20 – 0

Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat 20:0 dhe nuk merr asnjë pikë.

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – TREPCA                                   77 – 42

Gjyqtari kryesor: Anci Ahmeti

Gjyqtari 1: Jon Broja

Vëzhguesi:

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

VENDIME:

 

SHB HALIT HOXHA – M JUNIOR PRISHTINA                          20 – 0

Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat 20:0 dhe nuk merr asnjë pikë

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                             Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            06.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: