14/04/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGALIGA U16 (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET I

Për ndeshjet e “Superl Liga U16 (M)”, Gjysmefinalet I të cilat do të zhvillohen me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PRISHTINA E RE

Dita e Shtune

Ora: 13:30

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1:  Andi Ahmeti

Vezhguesi:  Bekim Aliu

 

VUSHTRRIA BASKET – PEJA

Dita e Dile

Ora: 15:00

Palestra: Jeton Terstena, Vushtrri

Gjyqtari kryesor: Yllmir Merovci

Gjyqtari 1:  Fisnik Trepca

Vëzhguesi:  Sabri Parduzi

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     14.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: