05/05/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGALIGA U18 (M) PLAY OFF FINALJA 2

Për ndeshjen e “Superl Liga U18 (M)”, Finalja II e cila do të zhvillohet me 05.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – TREPCA                   (0-1)

Dita e Shtune

Ora: 19:30

Palestra: Pallati i Rinise, Prishtine

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Arian Kurtalani

Vezhguesi:  Ergin Sherifi

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                                   05.04.2022                                       
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: