05/05/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 LINDJE (M) PLAY OFF FINALJA 2

Për ndeshjet e “Liga U14 Lindje (M)”, finales II e cila do të zhvillohet me 07.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjes si në vijim: 

 

TREPCA – MARIGONA HILL PRISHTINA                             (1-0)

Dita e Shtune

Ora: 10:0

Palestra: Minatori, Mitrovice  

Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vëzhguesi:  Gazmend Mehmeti

 

 

 

 

 

 

 

Komesari i Garave                                                                                                               Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                                  28.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: