10/05/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 (F) PLAY OF FINALJA 2

Për ndeshjet e “Liga U16 (F)”, Finales II e cila do të zhvillohet me 12.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjes si në vijim: 

 

AA PRISHTINA – JUNIOR 06                          (0-1)

Dita e Enjete

Ora: 19:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Amar Djekovic

Gjyqtari 1:  Erzen Haxhani

Vezhguesi:  Xhavit Beqiri

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                            10.05.2022                                        
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: