16/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF/ FINALJA 2

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e Liga U18 (M),finalja e dyte e zhvilluar me 14.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – VELLAZNIMI                       58 – 55     (2-0)

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1: Irma Konjusha

Gjyqtari 2: Arian Kera

Vezhguesi: Bekim Aliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

Njoftim:

 

GOLDEN EAGLE YLLI   eshte fituese e Kampionatit te liges U18 (M)   per edicionin 2022.

GOLDEN EAGLE YLLI nga edicioni I ardhshem do te jete pjese e Superliges U18.

 

 

Medaljet e argjenda per VELLAZNIMI I dorezoi vezhguesi i ndeshjes Bekim Aliu

 

Medaljet e arta per GOLDEN EAGLE YLLI  i dorezoi vezhguesi I ndeshjes Bekim Aliu

 

Kupen e per fituesin e e Kampionatit  liges U18 (M)  kapitenit GOLDEN EAGLE YLLI   e  dorezoi vezhguesi i ndeshjes Bekim Aliu

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            16.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: