23/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF FINALJA 2 LIGA U14

Në bazë të raporttit të vëzhguesit nga ndeshja liga U14 (M),finalja e pare e zhvilluar me 22.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PEJA DT                       115 – 81      (1-0)

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Andi Ahmeti

Vëzhguesi:  Ersen Hoxhaxhiku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq lojtarit JON HOXHA i cili u ndeshkua me GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

VENDIME:

 

Lojtari JON HOXHA (PEJA DT) i cili u ndedshkua me GT, sipas nenit 42.2 te PG denohet me 40.00 euro.

 

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                            23.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: