26/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF FINALJA 2 LIGA U14

Në bazë të raporttit të vëzhguesit nga ndeshja liga U14 (M),finalja e dytë e zhvilluar me 25.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

 

 

PEJA DT – MARIGONA HILL PRISHTINA                    64 – 58      (1-1)

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vëzhguesi:  Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq trajnerit DION PLLANA i cili u ndeshkua me GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

VENDIME:

 

Trajneri DION PLLANA (MARIGONA HILL PRISHTINA) i cili u ndedshkua me GT, sipas nenit 42.2 te PG denohet me 40.00 euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

 Xhelal Mumini                                                                                                            26.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: