27/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 37 ART MOTION SUPERLIGA

                                                                                                                                                                                                                                                                                            Prishtinë 27.05.2022  

Në bazë të raportit të vëzhguesit, nga ndeshja e II finale ART Motion Superliga e zhvilluar me 26.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 Trepça vs Golden Eagle Ylli             46:60    (06:22, 12:17, 15:11, 13:10)  0-2

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini  

Gjyqtari 1: Artan Gashi  

Gjyqtari 2: Elldin Uglari   

Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha   

Kom.Covid-19: Mehdi Gashi    

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Të mira.Numri I tyre ishte 3.000.

 

 

 

Faton Kurshumlija  

Komesar i Garave                                            
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: