21/06/2022 FBK

FBK me Komision të Veteranëve

Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) më 21.06.2022 ka marr vendim që të formojë Komisionin e Veteranëve/eve të Basketbollit, i cili do të merret me organizimin e aktiviteteve të veteranëve (meshkuj/femra) në kuadër të FBK-së.

Federata e Basketbollit e Kosovës në kuadër të Planit Strategjik 2021-2025 e ka përfshirjen e gjithë komunitetit të basketbollit në aktivitetet e saj, andaj formimi i Komisionit të Veteranëve është një nga objektivat për realizimin e këtij qëllimi.

Komisioni i Veteranëve përbëhet nga emra të mëdhenj të basketbollit në vendin tonë në të dyja konkurrencat.

Përbërja e Komisionit të Veteranëve të FBK-së:

  1. Naim Hajrizi
  2. Resmije Juniku
  3. Ibrahim Karabeg
  4. Shkumbin Kumnova
  5. Agron Berisha
  6.      Teuta Abdullahu
  7.      Dardan Kasapolli

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: