30/06/2022 FBK

Kurs teknik për trajnerë të nivelit 1

Nga 1 deri më 6 korrik dhe nga 7 deri më 13korrik, 30 trajnerë dhe trajnere të Kosovës do të marrin pjesë në Kursin teknik të nivelit 1, që do të organizohet nga FIBA në bashkëpunim me Komitetin Olimpik dhe Federatën e Basketbollit të Kosovës.

Kursi do të mbahet në ISP MARIGONA.

Grupi i parë prej 15 trajnerëve do të mbajë kursin më 01.07 deri më 06.07.2022, derisa grupi i dytë prej 07.07 deri më 13.07.2022.

Ligjërues do të jetë Nour Amri instruktor i FIBA dhe anëtar i Bordit Ekzekutiv të FIBA/WABC.
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: