07/11/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGA U14 (M) XHIROJA VI

NOMINIMET SUPERLIGA U14 (M)

XHIROJA VI

Për ndeshjet e “Superliga U14 (M)”, xhiroja VI të cilat do të zhvillohen me 05/06.11.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

PEJA DT – M- BASHKIMI

Dita e Shtune

Ora: 12:45

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Melita Luci

Gjyqtari 1: Andi Trakaniqi

Vezhguesi:  Robeto Laiq

 

 

JUNIOR 06 – MARIGONA HILL PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 18:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Klodian Lecaj

Vezhguesi:  Hysen Hasan

 

 

PEJA – M JUNIOR PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 11:30

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli

Gjyqtari 1:  Jeta Zeka

Vezhguesi:  Hajredin Zeka -

 

VUSHTRRIA BASKET – TREPCA

Dita e Diele

Ora: 16:00

Palestra: Jeton Terstena, Vushtrri

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Lorena Hxha

Vezhguesi:  Enes Maxhuni

 

 

ISTOGU   -      pushon  

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                04.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: