07/11/2022 FBK

LIGA U16 VAJZAT (F) XHIROJA III

LIGA U16 VAJZAT (F)

XHIROJA III

Për ndeshjet e “liga U16 (F)”, xhiroja III të cilat do të zhvillohen me 05/06.11.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

VUSHTRRIA BASKET – BASHKIMI

Dita e Diele

Ora: 17:30

Palestra: Jeton Terstena, Vushtrri

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vezhguesi:  Gazmend Gubetini

 

 

VELLAZNIMI – KBF PEJA 03

Dita e  Shtune

Ora: 13:00

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1:  Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi:  Dorentina Mejzini 

 

 

AA PRISHTINA – JUNIOR 06

Dita e Hane

Ora: 20:30

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor:  Yllmir Merovci

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi: Sabri Parduzi

 

SFERA – PENAZA 2022

Dita e Shtune

Ora: 16:00

Palestra: Skenderaj, Ilaz Kodra

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Isa Zekolli

Vezhguesi:  Mehdi Gashi

 

 

KBF PRISHTINA  – pushon

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                04.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: