22/12/2020 FBK

TERMINET DHE DELEGIMET KUPA E LIGES SE PARË FEMRAT Xhiroja I

                      TERMINET DHE DELEGIMET KUPA E LIGES SE PARË FEMRAT

                                         Xhiroja I ,  26/27.12.2020

 

E shtune ora 14:00,                                United Basketball vs Kaçaniku

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1:Yll Broja

Vezhguesi: Naim Jashari

 

E shtune ora 13:00, ISP                         AA Kerasan Prishtina vs Istogu

Gjyqtari kryesor: Arlind Vitija

Gjyqtari 1: Rrezon Korqa

Vezhguesi: Mehdi Gashi

 

E shtune ora 12:30,                                 Vushtrria vs Sfera

Gjyqtari kryesor: Burim Berisha

Gjyqtari 1:Andi Ahmeti  

Vezhguesi:Bekim Aliu

 

E premte ora 13:30,                                Junior 06 vs Drita

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1:Merdin Perzhella

Vezhguesi:Azem Hoxhaj

 

                                                                       

 
Lexo dhe: