04/05/2023 FBK

INFORMATORI NR 26 SUPERLIGA U16

 

 

 

INFORMATORI NR 26 SUPERLIGA U16

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliges U16 (M),xhiroja e XXVI zhvilluar me 29/30.04.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

M JUNIOR PRISHTINA – MARIGONA HILL PRISHTINA            75 – 96

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi:  Ersen Hoxhaxhik

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PRISHTINA E RE – M- BASHKIMI                                                   68 – 82

Gjyqtari kryesor: Drin Skenderi

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi:  Agnesa Robaj  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VUSHTRRIA BASKET – PEJA                                                    67 – 61

Gjyqtari kryesor:  Yllmir Merovci

Gjyqtari 1: Virtyt Hajrizi

Vezhguesi:  Sabri Parduzi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

ISTOGU – TREPCA                                                                   0 – 20

Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat

20:0 dhe nuk merr asnjë pike

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                            Prishtinë                                                                                                                                                                                                                                        Xhelal Mumini                                                                                   02.05.2023

 

 

 




Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: