04/05/2023 FBK

INFORMATORI I LIGES U16 PERENDIM FINALJA 2

INFORMATORI I LIGES U16 PERENDIM FINALJA 2

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesit nga ndeshja e liges U16 perendim (M), zhvilluar me 29/30.04.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

VELLAZNIMI – PEJA DT                                                  68 – 66   (1-1)

Gjyqtari kryesor: Genc Vitaku

Gjyqtari 1:  Arian Kera

Vezhguesi:  Mehdi Gashi  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                             Prishtinë                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Xhelal Mumini                                                                                                                   02.05.2023

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: