04/05/2023 FBK

LIGA U14 VAJZAT PLAY OFF FINALJA 1

 

 

 

LIGA  U14 VAJZAT PLAY OFF FINALJA 1

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e liges U14 (F) Play Off  1 e zhvilluar me 29/.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

JUNIOR 06 MONI BAU – TREPCA                                      77 – 70

Gjyqtari 1: Almir  Kryeziu

Gjyqtari 2  Amar HalitiAmar Haliti

Vezhguesi: Urim HasaniUrim Hasani

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                   Prishtinë                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Xhelal Mumini                                                                                                          02.05.2023

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: