12/05/2023 FBK

INFORMATORI GJYSMEFINALJA E PARE SUPERLIGA U18

INFORMATORI GJYSMEFINALJA E PARE SUPERLIGA U18

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshja e liges U18 (M) gjysmeffinalja e pare, zhvilluar me 11.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PRISHTINA E RE                                90 – 54

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1:  Drin Skenderi

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhik

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                    Prishtinë                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Xhelal Mumini                                                                                                           12.05.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: