16/05/2023 FBK

INFOMRATORI 3 LIGA U16 VAJZAT PLAY OFF FINALJA 3

 

 

 

INFOMRATORI 3 LIGA U16 VAJZAT PLAY OFF FINALJA 3

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshja e liges U16 (F) Play Off finalja e tretë e zhvilluar me 15.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

KBF PEJA 03 – KBF PRISHTINA                                                 39 – 61

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vezhguesi:  Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq trajnerit DION BASHA i cili u ndeshkua me GT.

Skuadra B korekte dhe sportive,

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte.

 

 

VENDIME:

 

Trjaneri DION BASHA (KBF Peja 03) i cili u ndeshkua me GT, konform nenit 42.2 te PG denohet me 40.00 Euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari i Garave per Kategorite e reja                                                           Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                                       16.05.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: