19/05/2023 FBK

INFORMATORI NR 1 SUPERLIGA U16 PLAY OFF FINALJA 1

INFORMATORI NR 1 SUPERLIGA U16 PLAY OFF FINALJA 1

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliges U16 (M) e Play Off finales se parë zhvilluar me 17.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – TREPCA                                   74 – 62

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Albin Hajzeraj

Vezhguesi:  Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                             Prishtinë                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Xhelal Mumini                                                                                                                   18.05.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: