25/05/2023 FBK

INFORMATORI 2 GJYSMEFINALJA E DYTE SUPERLIGA U14

INFORMATORI 2 GJYSMEFINALJA E DYTE SUPERLIGA U14

 

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e Superliges U14 (M) gjysmefinalja e dyte, zhvilluar me 23.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

M- BASHKIMI – TREPCA                                         61 – 84

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1:  Almir Kryeziu

Vezhguesi: Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                        Prishtinë                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Xhelal Mumini                                                                                                              23.05.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: