01/06/2023 FBK

Aktiviteti për Nder të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK), në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës (KOK) sot për nder të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve ka qëndruar në Qendrën Sociale Edukative SOS Kopshti.
 
I pranishëm nga Komiteti Olimpik i Kosovës ishte edhe Presidenti Ismet Krasniqi, i cili u shpreh se fëmijët padyshim janë e ardhmja e vendit, si dhe ka falënderuar Federatën e Basketbollit të Kosovës për bashkëpunimin e parezervë.
 
Të pranishme nga FBK ishin, Menaxherja e Eventeve dhe Basketbollit 3x3, Artina Hasani dhe Menaxherja e Projekteve, Edita Medunjanin.
 
Në shenjë simbolikë FBK ka dhuruar disa dhurata modeste për fëmijët prezent. Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: