02/06/2023 FBK

Elbesar Gështenja përfundon me sukses ICC

Trajneri nga Kosova, Elbesar Gështenja ka përfunduar me sukses Kursin Ndërkombëtar të Trajnerëve, në Universitetin Hungarez të Edukimit Fizik dhe Shkencave Sportive të Budapestit.
 
Kursi Ndërkombëtar i Trajnimit të Trajnerëve (ICC- International Coaching Course) zgjatë tre muaj dhe organizohet nga Departamenti i Marrëdhënieve Ndërkombëtare të Qendrës së Universitetit Hungarez të Edukimit Fizik dhe Shkencave Sportive.
 
Elbesar Gështenja ka qenë kandidati i Federatës së Basketbollit të Kosovës për bursë olimpike nga Solidariteti Olimpik.
 
Ky kurs është i nivelit të lartë dhe ofron trajnim për mbi 20 sporte, përgjithësisht nga 28 sporte olimpike dhe pranon vetëm studentë të përzgjedhur.
 
Federata e Basketbollit e Kosovës vazhdon t’i ndihmojë trajnerët vendorë në aspektin e edukimit sa më të mirë profesional.
 
Gjithashtu Elbesar Gështenja është ndihmëstrajner te Përfaqësuesja e Kosovës U-16.
 
 Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: