02/06/2023 FBK

Grumbullohet Kosova U20, u bashkohet Astera Tuhina

Përfaqësuesja e Kosovës U-20 e vajzave do të vazhdojë fazën e dytë përgatitore. Vashat e drejtuara nga ish-basketbollistja Shemsije Stublla tani në rolin e trajnerës do të vazhdojë përgatitje në palestrën “Shani Nushi” në Gjakovë nga 3 deri më 8 qershor.

Shemsije Stublla do të ndihmohet nga dy ndihmësit e saj Qëndrim Demi dhe Marko Roder, për të parë nga afër formën e vajzave dardane.

Në këtë grumbullim janë ftuar gjithsej 17 vajza nga klube të ndryshme të Kosovës, si dhe basketbolliste të cilat karrierën e tyre janë duke vazhduar jashtë Kosovës, në mesin e tyre edhe Astera Tuhina.

Kosova U-20 Vajzat gjendet në Grupin C me Holandën, Kroacinë dhe Slloveninë. 

Kampionati do të zhvillohet në Kraiova të Rumanisë nga 28 korriku deri më 6 gusht. 

Lista e basketbollisteve:

 1. Alma Muzliukaj
 2. Anesa Korqa
 3. Anila Selmani
 4. Anita Grainca
 5. Arba Hashani
 6. Astera Tuhina
 7. Blerta Mehana
 8. Elza Maliqi
 9. Enisa Kamerolli
 10. Erzana Mulaku
 11. Etna Rexhepi
 12. Olta Zymberi
 13. Rea Ukaj
 14. Sumeja Kosumi
 15. Vanesa Bojku
 16. Viola Syla
 17. Yllza Uka.Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: