06/12/2023 JR NBA Kosova

JR NBA në Prishtinë

Garat e JR NBA Kosovës po vazhdojnë të mbahen në qytetet e Kosovës.

Kjo Ligë organizohet nga Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) në bashkëpunim me Federatën e Sportit Shkollor.

Në mesjavë garat janë zhvilluar në Prishtinë, ku janë zhvilluar xhirot katër dhe pesë, në Divizionin Pacifik dhe Veriperëndimor të Konferencës Lindore.

Tashmë kanë përfunduar garat e rregullta, ku më pas do të zhvillohet faza finale.

Deri në fundjavë do të dihen ekipet që do të kualifikohen në “Play-off”, që fillon në këtë muaj.

30 Shkolla Fillore të gjeneratës 11-13 vjeç janë ndarë në dy Konferenca, apo gjashtë Divizione.

Tetë më të mirat e Konferencës kualifikohen në “Play-off” dhe më pas zhvillohet “Final Four”, ku shpallet skuadra kampione.
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: