17/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 LINDJE (M) XHIROJA IX

Për ndeshjet e “Lliga U14 Lindje (M)”, xhiroja IX të cilat do të zhvillohen me 19/20.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

VUSHTRRIA BASKET – M JUNIOR PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 10:00

Palestra: Jeton Terstena, Vushtrri

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi: Sabri Parduzi

 

TREPÇA – SIGAL PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 11:30

Palestra: Minatori, Mitrovice

Gjyqtari kryesor:  Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Virtyt Hajrizi

Vëzhguesi: Albert Verbiqi

 

GOLDEN BASKET – pushon

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – pushon

 

 

 

Komesari i Garave                                                                                                               Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                                  17.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: