24/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 (M) XHIROJA XIV

Për ndeshjet e “Liga U16 (M)”, xhiroja XIV të cilat do të zhvillohen me 26/27.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

YLLI 04 – SIGAL PRISHTINA

Dita e Dile

Ora: 10:00

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli

Gjyqtari 1: Jeta Zeka

Vezhguesi: Roberto Laiq

 

GOLDEN EAGLE YLLI – VELLAZNIMI

Dita e Dile

Ora: 12:00

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi: Hysen Hasani

 

DRITA – pushon

 

NEW BASKET – pushon

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                               24.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: