30/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U12 LINDJE (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET I

Për ndeshjet e “Liga U12 Lindje  (M)”, Gjysmefinalet I të cilat do të zhvillohen me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

SHB HALIT HOXHA – M JUNIOR PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 10:00

Palestra: Mizair Isma, Rahovec

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vezhguesi: Artan Ejupi

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – TREPCA

Dita e Shtune

Ora: 10:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Andi Ahmeti

Gjyqtari 1:  Jon Broja

Vëzhguesi: Bekim Dugolli

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Ktegorite te reja                                    Prishtine

Xhelal Mumini                                                                          30.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: