13/05/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGALIGA U18 (M) PLAY OFF FINALJA 3

NOMINIMET SUPERLIGALIGA U18 (M)

PLAY OFF FINALJA  3

Për ndeshjen e “Superliga U18 (M)”, Finalja III e cila do të zhvillohet me 14.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

 

TREPCA – MARIGONA HILL PRISHTINA              (1-1)

Dita e Shtune

Ora: 17:00

Palestra: Minatori, Mitrovice

Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj

Gjyqtari 1: Dren Pudarolli

Gjyqtari 2:  Petrit Emra

Vezhguesi:  Sabri Parduzi

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                                   13.05.2022                                       
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: