04/05/2023 FBK

INFORMATORI GJYSMEFINALJA 1 LIGA U12 PERENDIM

 

 

 

INFORMATORI GJYSMEFINALJA 1 LIGA U12 PERENDIM

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e gjysmefinales 1 U12 perendim  zhvilluar me 29/30.04.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

PEJA DT – PRIZRENI NEW BASKET                                     35 – 44

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1:  Jeta Zeka

Vezhguesi:  Hjaredin Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                     Prishtinë                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Xhelal Mumini                                                                                                            02.05.2023

 

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: