15/05/2023 FBK

INFORMATORI GJYSMEFINALJA E PARE SUPERLIGA U18

 

 

 

INFORMATORI GJYSMEFINALJA E PARE SUPERLIGA U18

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshja e liges U18 (M) gjysmeffinalja e pare, zhvilluar me 13.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

TREPCA – M- BASHKIMI                                                  84 – 85

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1:  Erzen Haxhani

Vezhguesi: Xhavit Beqiri

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                     Prishtinë                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Xhelal Mumini                                                                                                           15.05.2023

 

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: