15/05/2023 FBK

INFORMATORI NR 27 SUPERLIGA U14

INFORMATORI NR 27 SUPERLIGA U14

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliges U14 (M),xhiroja e  XXVII zhvilluar me 13/14.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

VUSHTRRIA BASKET – M- BASHKIMI                                     49 – 66

Gjyqtari 1:  Besim Vitaku

Gjyqtari 2:  Virtyt Hajrizi

Vezhguesi:  Gazmend Gubetini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

M JUNIOR PRISHTINA – PEJA DT                                              62 – 37

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1:  Drin Skenderi   

Vezhguesi:  Ersen Hoxhaxhik

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PEJA – TREPCA                                                                                45 – 78

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1:  Ilir Shala

Vezhguesi:  Robert Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

ISTOGU – MARIGONA HILL PRISHTINA                                      15 – 87

Gjyqtari kryesor: Lorik Haxhiajdini

Gjyqtari 1:  Andi Trakaniqi

Vezhguesi:  Hajredin  Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

JUNIOR 06 – pushon

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                        Prishtinë                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Xhelal Mumini                                                                                                              15.05.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: