19/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 1 SUPERLIGA U18

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliga U18 (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

TREPCA – PRIZRENI 16                                                          74 – 49  (1-0)

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vëzhguesi: Xhavit Beqiri

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – ISTOGU                           106 – 69  (1-0)

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Arian Kera

Vëzhguesi: Bekim Aliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                          19.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: