01/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 3 LIGA U18

INFORMATORI NR 3 LIGA U18

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U18 (M),xhiroja e  IV zhvilluar me 29/30.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

SIGAL PRISHTINA – SFERA                                           100 – 55

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1: Aron Laja

Vezhguesi:  Mehdi Gashi  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

RAHOVECI – YLLI 04                                                      91 – 36

Gjyqtari kryesor: Korab Muhadri  

Gjyqtari 1: Drin Skenderi  

Vezhguesi: Artan Ejupi  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

DIRITA – ULPIANA                          

Gjyqtari kryesor: Arian Kurtalani

Gjyqtari 1: Drin Shabani

Vezhguesi: Naim Jashari

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       24.10.2022

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: